perjantaina, helmikuuta 10, 2006

Yksityiset varjo-olympialaiset

Siinä, missä muut odottavat puikot tanassa olympiatulen syttymistä neuleolympialaisten alkamisen kunniaksi (heh), minä en todellakaan uskalla aloittaa vielä yhtä uutta työtä. Puikoilla kun on ruuhkaa jo ennestään. Vannoutuneena penkkiurheilijana päätinkin järjestää itselleni ikiomat varjo-olympialaiset, joissa tarkoituksena on oikeiden neuleolympialaisten ajatuksen vastaisesti nimenomaan saattaa seuraavien 16 päivän aikana loppuun niin monta keskeneräistä työtä kuin mahdollista. Ja niitähän minulla riittää :) Kisakatsomon viritys on siis meneillään täälläkin, mutta vähän eri tavalla kuin monessa muussa neulekatsomossa.

Ensimmäisenä olisi tarkoitus saattaa loppuun sunnuntaina (?) aloittamani kotisukkapari, joista ensimmäinen ratsastikin tällä sivulla jo aiemmin tällä viikolla. Tuo kyseinen sukka on jo valmis ja sen parikin noin puolessa välissä. Sukat ovat valmistumistoivelistalla ensimmäisenä, koska varsinkin kovilla pakkasilla kaipaisin kotona jalkaani villasukkia, vaikkei meillä erityisen kylmä olekaan. Uudet sukat jalassa olisi sitten mukavampi istua kisakatsomossa ja jatkaa noita muita puikoilla olevia töitä.

Ajattelin myös tarttua ompelukoneeseen ensimmäistä kertaa piiiitkään aikaan. Tyttö nimittäin muutti vauvakorista pinnasänkyyn, mikä tuntuu järkyttävän suurelta noin pienelle ihmiselle. Niinpä sitä pitäisi saada jotenkin "pienennettyä" kuitenkin kätkytkuolemariskejä vältellen. Ensimmäisinä ajatuksissa olisivat iloisemman värinen pinnasuoja, joku katoskangas ja joku viritys sängyn vaakasuuntaiseen kavennukseen. Kankaita vain ei vielä ole, joten taidan huomenna lähteä tutkimaan paikallisen kangaskaupan valikoimia. Olisi ihanaa löytää jotain tyttömäistä, mutta ei kuitenkaan mitään niin ylilyövää, että omat yöunet häiriintyvät ;)