keskiviikkona, helmikuuta 08, 2006

Lyhyesti, toiveikkaasti

Tässä nyt kaiken muun puuhastelun lomassa pieni vinkki kaikille ingenjööreille (joo, olen itsekin, mutta käytän koneita työssäni, en kehitä niitä) ja muille tekniikkanikkareille, idean saapi käyttää ihan vapaasti, mutta haluan päästä koekäyttäjien joukkoon, jos joku tällaisen kehittää ;) Eli yritä siinä nyt nopeasti neuloa sukkaa ja lukea suosikkiblogeja sillä aikaa, kun pikkutyttö nukkuu, mikä tuntuu välillä käsittämättömän lyhyeltä ajalta. No joo, neulominen ja lukeminen vielä onnistuu, kun neule on yksinkertaista sileää, mutta se sivujen scrollaus ja vaihtaminen.

Voisiko siis joku kehittää systeemin, joka
1) hoitaa hiiren pyörittelyn ja klikkaamisen ajatuksen, silmänliikkeiden tai puheen voimalla TAI
2) hoitaa hiiren pyörittelyn ja klikkaamisen vapaasti ohjelmoitavissa olevalla tavalla ja nopeudella TAI
3) hoitaa hiiren pyörittelyn ja klikkaamisen neulepuikon heilautuksesta tai muusta vastaavasta niin, ettei tarvitse kumartua näppäimistön puoleen.

Joo, taitaa olla niin sanotusti vähän haastetta, vaikka jotain yrityksiä tähän suuntaan luulisi ainakin jossain salaisissa tutkijankammioissa harjoitetun, mutta kyllä tällä varmasti pystyisi rahaakin tekemään ;) Ja tosiasiassa en käytä hiirtä, vaan läppärin hiirenkorviketta, mutta sama ongelma on tässäkin. Jos joku tällaista lähtee kehittämään, olen valmis lähtemään mukaan speksaukseen, beta-testaukseen ja olen ensimmäisten joukossa ostamassa sitä, JOS SE TOIMII! ;) Kiitos, olen puhunut.

4 Comments:

Blogger Pia Nore said...

Lisäkehittelyä: sivu skrollautuisi alas jalalla painaen vähän niin kuin ompelukonetta käyttäessä. Olispa sillä tavalla helppo lukea neuleblogeja ja neuloa samalla!:-)

8/2/06 14:28  
Blogger Altocumulus said...

Sinin tapaan olen minäkin ihan vastaavaa asiaa miettinyt. ja Villapallon ideahan on aivan loistava! :)

8/2/06 14:55  
Blogger Sininen said...

Villapallon idea ON hyvä ja lisäksi se olisi ainakin teoriassa jopa toteutuskelpoinen - nuo minun ideani olivat ehkä vielä jossain aika kaukana tulevaisuudessa tekniikaltaankin ;) Itselleni tyypillisesti hain siis liian vaikeaa ratkaisua - ei ole ensimmäinen kerta :) Nyt vain tekniikkaihmiset, lyökää viisaat päänne yhteen! Katsokaa vaikka miten paljon netistä löytyy neuleblogeja ja muita käsityöharrastajia, melkoinen potentiaalinen asiakasjoukko ;)

8/2/06 18:03  
Anonymous Anonyymi said...

Tilaan heti yhden kappaleen kyseistä tuotetta! :)

8/2/06 21:19  

Lähetä kommentti

<< Home