sunnuntaina, helmikuuta 12, 2006

Penkkineulontaa

Ikiomissa varjo-olympialaisissani sain kuin sainkin valmiiksi sen kotisukkaparin, kuten oheisesta kuvasta näkyy. Valmistumisaika siis merkittävästi nopeampi kuin miehen sukissa taannoin ;) Tosin näitä sai neuloa ihan julkisesti. Eli nyt ovat viralliset kisasukat valmiina ja ah, kun niissä onkin lämmintä neuloa ja katsella kisoja. Pieni miinus siitä, että paljaissa jaloissa Nallesta tehdyt sukat kyllä pikkuisen kutittavat, eivät häiritsevästi, mutta ajatuksen kaulurin tekemisestä Nallen ja/tai 7 veljeksen jämistä jätin kyllä unholaan, sillä kutiseva villa kaulaa vasten ei ole ollenkaan mukava juttu. Näin ollen kaulurin tekeminenkin varmaan siirtyy ensi talvelle, sillä jonossa on vielä pari "talvityötä" eikä tätä talvea toivottavasti enää kovin kauaksi kestä. Kohta on ihan jo mielialan keventämiseksi tartuttava kevät- ja kesävaatteisiin.

Tässä nämä Polarit, jotka saavat olla viimeiset nettilangat ennen kuin entistä varastoa on merkittävästi pienennetty. Ja väri oli aivan ihana! Nämä tummat, siniseen menevät punaiset ovat minun aivan ehdottomia suosikkejani. Näistä tulee todennäköisesti neulepaita tai ehkä takki, kun keksin jonkun kivan mallin. Ihan tähän en kuitenkaan malttanut lankahankintoja jättää, sillä lauantaina mukaan tarttui muutama kerä Novita Teddyä hartialämmittimeen (jotain samantyyppistä kuin Ziina oli tehnyt tai ainakin sinnepäin), kerä mustaa Nallea ja rulla hopealankaa (ehkä näistä tulee heijastinnauhan kanssa heijastimia joskus, Nallesta varmaan myös sukat tai jotain) sekä jokunen kerän Samos Lollipopia ideana tehdä siitä viimeisimmän Novitan korvajakku pikkutytölle. Mutta nyt täytyy taas tuhota lankaa ennen kuin seuraavan kerran täydennetään varastoja, joten varjo-olympialaiset jatkukoon huomenna :)

1 Comments:

Blogger derea said...

Mä en pysty pitämään mitään villasukkia paljailla jaloilla. En edes Woolista tehtyjä. Pah. Paitsi nyt kun ne alkaa huopautua monen pesun jälkeen :)

13/2/06 18:19  

Lähetä kommentti

<< Home