tiistaina, huhtikuuta 04, 2006

Niiskuneitinä

Iski se kevätflunssa sitten tännekin, vaikka parhaamme mukaan olemme yrittäneet vältellä tartuntavaaroja ja pitää huolta käsihygieniasta. Eli nyt ei paljon blogata eikä neulota, kun silmät ja nenä juoksevat kilpaa ja nuhakuume sekoittaa pään.

Liplatus ei ole edennyt, sillä aloitin (taas) uuden projektin. Tälle tosin on luontainen deadline, vaikken tosin tiedä tarkasti milloin, joten perustelin päätöksen sillä - ainakin itselleni :) Tekeillä siis jotain pientä ja söpöä :) Toivottavasti tämä kunto antaisi periksi ja pääsisin pian taas puikkoihin. (Huom: Oma tytär siis 5 kk eli älkää lukeko rivien välistä ;)

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

kröhm, mä tein plussan silloin kun Tinja oli 5kk ;) Ikäeroksi tuli siis 1v 1kk...

4/4/06 18:03  
Blogger Sininen said...

Kommentissa ei ollut pahoja taka-ajatuksia, jokainen omien tuntemustensa mukaan ;) Ja teidän pikkuneitinne ovat kyllä NIIIIN mahdottoman suloisia, että kyllähän sitä itsekin välillä kaikenlaista miettii.

Henkilökohtaisesti en kuitenkaan tunne olevani ihan vielä siinä henkisessä tai fyysisessä kunnossa, että olisin valmis aloittamaan tämän rumban alusta ihan vielä - niin ihanaa kuin tämä on ollutkin :) Kyllä minulta löytyy lähipiiristäkin pieniä ikäeroja ja lapsista tuntuu yleensä silloin tulevan todella läheisiä, mutta suuri hatunnosto äideille niihin suuntiin!

5/4/06 08:42  

Lähetä kommentti

<< Home