maanantaina, helmikuuta 20, 2006

Joskus on pakko saada näperrellä

Eilen curlingia ja jääkiekkoa katsoessa oli pakko hieman näperrellä, tuli vain jostain sellainen olo. En ole virkannut yli 15 vuoteen, mutta tämähän on mukavampaa kuin muistinkaan. Ja kummasti jostain aivojen perukoilta ne erilaiset silmukatkin palautuivat mieleen. Toinen nykerrys on ihan tuollainen kukka vain, ajattelin, että jos saisin jossain välissä vaikka tehtyä sen huovutetun laukun, josta olen haaveillut, niin tuon voisi laittaa vaikka sellaiseen koristeeksi. Toinen on "tyttöheijastin".


Molemmat ovat Sini designia eli niin sanotusti omasta päästä tehty, tosin ihan perusjuttujahan nuo, tuollaisia nyt löytyy varmaan joka blogista :) Heijastimen keskusta on kaksinkertaista heijastinnauhaa nurjat puolet vastakkain ja lankana on Novitan Silver. Heijastimen ympyröin pykäpistoilla ja siihen lähdin sitten virkkaamaan. Tuon heijastimen vuoksi kuva piti ottaa ilman salamaa ja siksi kuvasta tuli ilman jalustaa ja tukea vähän epätarkka. Virkkausta voi pitää lämmittelynä, sillä toiveissa olisi virkkailla kevääksi/kesäksi se uusimman Novitan kukkaponcho.

Taustalla näkyy keskeneräinen lahjahuivi. Eilen kun uhosin vaunupeiton loppuunsaattamisesta, niin aamulla muistin, että tämän lahjan saajan syntymäpäivä lähestyy, joten tämä ajoi kuitenkin ohi. Olin siis tuon Idéna Mohair Lux -huivin neulonut yhdestä kerästä ja päätellytkin jo, mutta jäi harmittamaan huivin lyhyys. Ostin lankaa toisen kerän ja olen miettinyt, että teenkö vain hapsut vai jatkanko huivia. Aamulla mallailin tuota ja tulin siihen tulokseen, että kivempi siitä tulee, kun neuloo sitä vähän pidemmäksi ja miettii niitä hapsuja sitten vasta. Oli muuten kivaa purkaa pörröisen mohairin pääteltyä reunaa ;) Mutta onnistui ja työ on taas puikoilla. Ei se paljosta ole kiinni, joten eiköhän tämä valmistu ihan tässä parin päivän sisään, riippuu siitä, miten ehdin neuloa.

4 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Voi kun sieviä kukkasia! -Tuula

20/2/06 18:02  
Blogger KirsiÄr said...

Todella kiva heijastinidea!

23/2/06 08:36  
Blogger Sininen said...

Kiitoksia, punastun ihan :) Teki mieli tosiaan vähän näperrellä ja söpöstellä.

23/2/06 09:16  
Blogger särmä said...

Tahtoo, tahtoo tollasen heijastimen;)

2/3/06 22:09  

Lähetä kommentti

<< Home