sunnuntaina, helmikuuta 19, 2006

Huovuttunut olo

Neuleet eivät ole edenneet viikonlopun aikana, mutta sen sijaan villaa on huopunut. Huovutuskurssilla on yhdistetty neulahuovutusta, märkähuovutusta ja rullausta. Hauskaa oli ja lopputulokseen olen ihan tyytyväinen, voin laittaa kuviakin, kun työ on kuivunut ja saan aikaiseksi räpsittyä kuvia. Olo on kuitenkin ollut pitkien huovutuspäivien jälkeen sen verran puhki, että ei ole tullut tartuttua puikkoihin. En ole tainnut neuloa silmukkaakaan sen alkuviikon hartialämmittimen jälkeen.

Minä sain kyllä tuolla kurssilla melkoisen huovutusinnostuksen. Toivottavasti nurkkiin kertyneet villat päätyvät huovutustöiksi eivätkä jää kaappien perille tekemään pitkäaikaisseuraa lankavarastoille ;) Märkähuovutus tasotyönä käsin on vähän sotkuista ja tilaa vaativaa puuhaa, joten mitään kovin isoa ei kotioloissani taida saada sillä tekniikalla tehtyä, mutta toki jotain pientä voi tehdä. Ja minulla on kyllä pari ideaa fasiliteettien kehittämiseksi :) Rullausta voi hyvin tehdä ainakin kylpyhuoneessa (minulla on huono tapa kastella villaa vähän liikaa, joten parketilla ei oikein viitsi rullailla) ja neulahuovutus nyt sopii oikein hienosti kotioloihin, tosin sillä ei sitten taas ehkä mitään kovin isoa kannata tehdä. Pari huivia olisi ainakin ensimmäiseksi mielessä sekä ihania huopapallosilmukkamerkkejä, joiden kuvia löysin eilen jostain netistä.

Varjo-olympialaiseni siis jatkuvat hieman heikosti, mutta täytyy ottaa loppukiri ja yrittää saada ensi viikolla ainakin se vaunupeitto valmiiksi ennen kuin kesä alkaa :)