maanantaina, syyskuuta 29, 2008

Huivihulinaa

Ensiksikin paljon kiitoksia kommenteista. Kyllähän sitä jollain tasolla tietää, ettei sitä ole yksin tämän tilanteensa kanssa, mutta kyllä se helpottaa, kun joku ilmaisee asian suoraan. Olen jo pidempään miettinyt, mihin asti lähipiirin voi olettaa kuuntelevan ymmärtävinä. Kai heilläkin joskus tulee kyllästyspiste täyteen, vaikka ihanasti ovatkin jaksaneet kuunnella tätä arpomistani.

Mutta sitten niihin aikaansaannoksiin. Tämä pikkuneule on jo keväältä, mutta tämä on todella kiva ja oli varsinkin keväällä kovassa käytössä. Eli pikkutytön kaulahuivi Novita Bambusta. Neulottu ihan aina oikealla pitkän reunan suuntaisesti päissä kaventaen. Söpö, kuten käyttäjänsäkin.


Sitten kaulahuivi itselleni. Malli on Haruha-huivi, jonka löysin Ravelrystä. Lanka on ihanainen Manos del Uruguay Silk Blend. RAKASTAN tätä lankaa ja väriä.

Ja vielä mallineule ja ihanainen lanka tarkemmassa tarkastelussa. Saa nähdä, millaiseksi tämä menee käytössä. Lorna's Laces Lion and Lambistä tekemäni Clapotis on mennyt kovassa käytössä aika nuhjaiseksi, ihan kuin silkkikuitu olisi lähtenyt karkuun. Saa nähdä, miten tämä kestää käyttöä.


Pienen tytön syys-/talvihuivi Sirdar Peru Naturals. Malli omasta päästä, päissä kapeat solmimiskaistaleet helmineuletta ja keskellä kaksi kerrosta sileää - kaksi kerrosta nurjaa -neuletta. Huivi toimii hyvin niin, että keskikohta tulee eteen ja päät kierretään niskan takaa eteen ja kapeat osat solmitaan eteen. Huivi on mukavan joustava ja lämmin.




Koruosastosta on tullut otettua huonosti kuvia, mutta tässä yksi ihanuus, joka ei tosin paljasta ihanuuttaan tässä nolon huonolaatuisessa kuvassa. Tai siis turmaliinin ihanaiset värit eivät pääse näin alkuunkaan oikeuksiinsa, mutta peruspujottelukorun idea tulee varmaan ilmi.